Vardagsträning i skogen

Dizzy & Extra fick en egen tur i skogen idag för att slippa bli insprungna i och för att jag skulle få träna i lugn och ro med den lilla, Dizzy var helt galen och skulle upp på ALLA stenar hon såg! Extra lullade på som vanligt och njöt av lugnet tror jag 😀

Flaxa och jag tränade på att inte dra på spår. Hon kanske inte kommer direkt på en inkallning när hon hittat något MEN hon har idag stannat på alla mina STOPP/STANNA och lyssnat på alla STIGEN (som betyder att hon ska hålla sig till just stigen). Så jag är nöjd med dagens träning.Vi hade även ett par möten i skogen, en ensam människa — hon fick bara lite skäll sedan 2 personer med 1 hund. Flaxa skällde och var på väg men stannade på min uppmaning och kom med mig.
Även idag var hon i lina för att vi ska lyckas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *