Skogen, träning och friskvård

Långlina på Flaxa och mycket koncentration på matte. Jag är helt slut när vi gått för att jag behöver vara så närvarande. Jobbar på att belöna upp när Flaxa spontant tar kontakt samt att hon ska lyssna på mina instruktioner. Vare sig det gäller ”stopp/nej”, ”kom hit” eller ”stigen” Måste säga att det blir bättre och bättre, nu behöver jag sällan använda linan utan det har räckt med ord! NÖJD!

Väl ute från skogen fick Dizzy och Extra parkera i bilen och Flaxa fick lite lydnadsträning på planen.
2 andra ekipage jobbade samtidigt, även om det var på långt håll. Flaxa brydde sig INTE.
Vi jobbade på position, fjärren och framförallt apporteringen. Idag fick jag till FART in och bärande hela vägen!

På eftermiddagen/kvällen så har Extra och Dizzy haft tid hos @jessica.axelsson.hundfysio på Eskilstuna Hundcenter för genomgång. Extra har ju gått regelbundet och på det senaste även fått behandling med laser av Annika Järvinen på Eskilstuna Hundcenter så hon är riktigt fin i kroppen nu och det börjar ordna sig <3. På Dizzy hittade Jessica lite skavanker som hon nu har behandlat och vi har fått lite som vi behöver fortsätta jobba på hemma för att bibehålla, sedan kommer även Dizzy att få gå till Annika för laser! Dizzy får vara skogstroll nu tills hon är OK i kroppen igen.
Extra ÄLSKADE behandlingen idag. Det var två punkter där hon helst inte ville bli ”pillad” på med i övrigt så somnade hon nästan. Dizzy var mer skeptisk, dels första gången och sedan hade hon ont dvs det var inte så skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *