Vardagsträning – inkallningar

Idag fick Flaxa en egen promenad på klubben, i sin fina gula lina, vid några tillfällen fick hon fart i spår och vid ett tillfälle såg hon något djur som hon drog på. Jag var för långt bort (eller sölig) så att ta tag i linan var inte ett alternativ – jag fick ropa STOPP och hon stannar. När jag då säger bra så börjar hon röra sig framåt och jag ropade STOPP igen varpå hon stannar och vänder sig mot mig. Massor med beröm tillsammans med en inkallning och hon kommer! Det är som att vinna 1:a priset!

Dizzy & Extra fick en promenad utan det lilla trollet. De njöt verkligen och busade lite lagom, utan att bli på sprungna.
Skönt att få gå i lite dagsljus och passa på att träna lite i skogen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dubbel-300x235.png

Bilder från helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *