Vardagslydnad

Lite lugnare i dag, matte känner sig lite lätt trött och hängig.
Så skogen vid klubben mellan spåret. Flaxa i lina, duktig tjej, några nödbromsar men även några stopp på bara ordet STANNA.
Flaxa och Dizzy hade dock någon form av skällorkester – inte riktigt vad jag orkade med men men.

När vi kom tillbaka till klubben fick Flaxa en kort liten träning nere på plan. En bit bort var det ett helt gäng som tränade men hon tittade bara till på dem och ignorerade sedan dem! Vi körde lite kort med några lydnadsmoment, det var tydligt att Flaxa var lite trött så vi gjorde det jätte kort. Avslutade med att gå en kort runda i skogen ensamma, bara hon och jag! Även då i lina först, men vilken skillnad. Mycket fin kontakt med mig. Kollade vart jag var, när hon ”fastnade med nosen i något spår eller var på väg” så sprang jag några steg och hon kom springande. Hon fick tom gå lös lite grann och det fungerade fint!Passar på att göra roliga saker ihop -tex hitta godis i trädet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *