Söndagsträning ❤

Vi åkte till klubben för att gå i skogen och träna lite, eftersom det regnade lite så började vi med fika lillmatte och jag 😀

När regnet väl slutat så blev det promenad med alla tjejerna i leran. Dizzy och Extra verkar börja fatta att det inte lönar sig att gå på mina hälar och tokskälla – de får godis om jag har sagt deras namn, bett dem om något eller visslat (för det är en gemensam inkallning). De skäller i alla fall lite mindre på mig och idag har jag inte klivit på någon av dem 😉

Flaxa har behövt några ”skarpa” STOPP idag och vid två tillfällen har jag gått och hämtat henne lite ”argt” hon blir betydligt mer lyhörd efter det och har varit mycket duktig.

Efter skogen fick Flaxa lite träning på planen.
* Position – det tar sig mer och mer, det som jag tycker är svårt är hur fort jag ska gå fram, så vi fortsätter med myrsteg och belöna belöna belöna rätt position!
* Sättande under gång – Jobbar här på stadgan att sitta kvar när jag går runt. Godisbit en bit från henne så har hon fokus där och struntar i att jag går runt. Så det kommer mer och mer!
* Apportering – Vilken tjej! Trots blåsten och allt runt omkring så springer hon och hämtar apportbocken! WOW. Nu fortsätter vi att jobba med att befästa bärandet av den. Sedan börjar i jobba med avlämnandet ❤ !
* Hopp över hinder – Lite tjuvande första försöket, samma stund jag vände mig så börjad hon röra på sig och hoppade och kom och satte sig. Andra försöket väntande hon på mitt kommando ❤

Apportering med lite ”tappande” på vägen och släppande vid mig
Apportering med avlämning i min hand – även om jag var snabb 😉
Hopp

När vi kom hem så tränade vi även på ligg framifrån (dvs början på fjärren) Idag kunde jag plocka bort mitt handetecken 🙂 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *