Rallykurs

Idag började nybörjar rallylydnadskursen som jag och Extra ska gå. Det är en intensivkurs med endast två tillfällen 🙂 3 timmar idag och tre timmar om 2 veckor.
Så idag gick vi igenom alla skyltar samt lite regler. Nästa gång ska vi köra lite banor 🙂
Så nu har vi 2 veckor på oss att slipa på skyltarna. Vissa saker har jag ju gratis med min lilla Extra, andra saker får vi kämpa lite mer med 😉 Följsamheten är ju inte direkt ett problem, däremot sätter hon sig innan jag hinner säga något om jag stannar även när hon inte ska. Att få henne gå runt bakom mig är lite trixigt eftersom hon följer min bröstkorg så fint ;-). Sedan har vi intensiv tränat ligg inför denna kurs och det visade Extra att hon kan nu 😀 😛
Från sittande till stå är något vi måste träna på massor nu… 🙂

Annars har vi passat på att njuta i skogen flickorna och jag – fantastiskt härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *