Duktiga Dizzy


I lördags var det dags för lagtävling med The Fast and The Frustrated vårt medium lag. Tre av medlemmarna, Dizzy, Janis och Aylin körde tre hopp lopp:-) tre disk med laget.

Samtliga lopp betydde att vi kunde jobba med vår distanshandling! Och vi fick ändå bra flyt, en disk när jag var lite ”flummig”.

På söndag var det två agilitylopp, tre medlemmar men istället för Aylin var Kim med. Första loppet disk men andra loppet fick vi faktiskt en placering och vi kom inte sist 😉 (bara näst sist av de placerade). 😀 Första loppet diskade jag och Dizzy när jag visade kardinalfel in i fel tunnelöppning. Andra loppet så fick vi fem fel då jag missade att säga till och vi fick en vägran. Plus att tiden var DÅLIG. Delvis pga jag alltid blir försiktig när det är blött och då hade det regnat en del. Men även pga lite misskommunikation. Det är ju typiskt att just det loppet var vårt sämsta (Dizzys och mitt ) på hela helgen och just det är det som laget klarar sig genom 😀 😛

Extra har fått varit hemma med husse hela helgen och blev galen när jag kom hem. Men hon ska få gå rallykurs nästa helg 🙂

Veckan som kommer har vi massage för Dizzy inplanerad och sedan kommer matte att vara borta på konferens i dagarna 2 kommer att sakna dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *