Kurshelg & otur

Har varit kursledare hela helgen på klubben och tillsammans med en till instruktör och medhjälpare haft en agility grund 2 kurs. Vilka härliga ekipage vi fått förmånen att se utvecklas. Det var en intensiv kurs på tre heldagar 🙂

Mycket roliga banor har byggts. Igår fick båda tjejerna vara hemma. Extra hade lite otur i fredags på skogspromenaden och Dizzy prejade ut henne i en massa bredvid stigen, hon sprang i en massa bråte och plötsligt skrek hon till. Kom ut på stigen igen och det syntes inget på henne och hon var inte halt eller något. På kvällspromenaden upplevde jag att hon inte gick helt rent (men fortfarande inte halt) och att hon dragit upp ryggen (väldigt minimalt) hennes husse ser ingenting. 😉

Därför ville jag inte ha Extra liggandes i bilen en hel dag och hon skulle ändå inte få springa något. Idag fick Dizzy följa med och hon har fått promenera och faktiskt springa lite på banan. Hon fick bla vara visningshund när de som slutuppgift fick bygga en klass 1 bana agility! Vi satte alla kontaktfält och vi fick även till distanshandling! Jäklar vad fint min lilla råtta sprang och långt från matte också 😀

Jag tycker att Extra ser bättre ut, fortfarande en pytte krök på ryggen men jag upplever att hon går finare. Här är en film på hur det såg ut igår eftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *