Massage för båda tjejerna idag

Massage hos Kati idag ♥ Båda fik röra sig först och visa hur de rör sig. Det enda Kati sa då var att Extra gick konstigt på vänster fram, men att det kunde bero på att hon går helt knasigt för att se mig HELA tiden! Och väl inne så hittade hon ingenting på Extra allt kändes bra och det trots att vi tränade så sent som i går! 😀 Extra älskar det och gör sitt bästa att pussa Kati HELA tiden!

På Dizzy såg hon ingenting men kunde konstatera att hon hade några ömmande punkter på sidan på bogen och upp över hela ryggen, men att det var bindväv och inte muskelärt. Däremot så höger bak och på vänster sida i nacken. Vi bokade därför en ny tid om 2 veckor och jag har en plan 🙂 Dizzy stod ut och tyckte att Kati var helt OK men hon är sällan helt bekväm med att främlingar tar på henne 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *