Kursat, tävlat och ”sjukskrivning”

Extra är fortfarande sjukskriven efter sin vurpa från gungan på Gurkhoppet i maj. Hon är på god väg tillbaka men vi fick ett litet återfall när hon halkade till på träning, därför så är hon långtidssjukskriven från agility nu. Vi tar långa promenader, hon har vikt manschetter, får laserbehandling samt massage regelbundet. Så fort hon är ännu bättre ska vi börja träna lite andra saker och bygga upp alla muskler ännu bättre. Vi tänker hållbart ♡
Dizzy mår alldeles utmärkt och vi har precis varit på årets varmaste tävling, 4 dagar på Hulahoppet. Sammanlagt 8 lopp på fyra dagar och 2 diskar, men sedan har vi tidsfel och lite annat i bagaget. Men mot slutet av helgen så klarade jag av att köra hela banan utan att stanna upp och tänka! 🙂

Från dagens träning med Dizzy för Annica Aller. Kändes så bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *