Kurshelg

Under helgen har jag kursat med Flaxa, vi har gått en inkallningskurs för Memea Mohlin. Kursen var behövlig eftersom Flaxa stänger för öronen i skogen när något bättre kommer för henne (tex hittar ett mysigt spår eller go fläck eller ….).

Kontentan är väl att jag behöver öka min kravbild på Flaxa och sluta henne komma undan med saker bara för att hon tittar på mig med ”mäster katten i stövlar” ögonen  – ni vet de där jäääääätte ögonen med så oskyldig uppsyn!

Vi fick allt bli lite osams innan vi kunde gå framåt, men nu så känner jag att vi är på rätt väg och tror att det kan bli bra det här. Det är så bra att gå kurs, få lite nya ögon, bli lite omskakad och sluta gå i gamla hjulspår. Matte behövde få lite ”skäll” för att öka kravbilden på den lilla söta fluffisen.

Dizzy och Extra fick hänga hemma med husse och småfolket (även om lillhusse är längst i familjen).

Nu i kväll var vi och tränade på lite av ”läxorna” bra resultat även om det var mörker träning 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *