Att försöka balansera allt i livet

verkar för närvarande innebära att prioritera bort skrivandet här vilket är synd för jag älskar att ha min blogg att gå tillbaka till. Kommer dock att behålla den för att ha något att gå tillbaka till.

Ikväll har mina fina flickor och jag promenerat vid våtmarken i Ekeby. Massor med fåglar och det är väldigt fint att gå där.

Passar också på att planera lite banor till morgondagens kurstillfälle. Inser också att jag behöver boka om de sista tillfällena då det annars kommer att vara MÖRKT när det är dags att köra.

Träningen med Flaxa fortskrider och hon är fantastiskt rolig att träna med lilla hjärtat. Extra och Dizzy har fått övergå till mycket trixträning som förberedelse för Freestyle – båda tycker att det är fantastiskt roligt och lillmatte och jag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *