Legat lågt


Extra skadade sig på första dagen på Västerås tävlingen. Hon är fortfarande ”sjukskriven” men vi hoppas på att hon blir friskskriven om två veckor! Hon ramlade av gungan på ett otrevligt sätt och gjorde illa sig i ryggen och höger fram och bakben. Riktigt tråkigt! Så vi missade att tävla på hemmaplan, Dizzy däremot fick tävla på hemmaplan mitt fina ❤ och det gick blandat 😛
Att bytt jobb och ha fullt upp med allt arbete på klubben har inte heller gjort att jag riktigt haft lust att skriva.

Jobbet tar mycket energi även om det är roligt men jag hoppas att det ska lugna ner sig och bli bättre när jag blir mer van.

Extra har fått fyra veckor med laserbehandling 2 ggr/vecka och endast 30 minuters koppel promenader. Nu är vi inne i 3 veckor med laserbehandling 1 ggr/vecka och upp till 1 timmes promenader i flexikoppel. Vi har varit på ReDOg Västerås och fått hjälp, men mycket av laser behandlingen har utförts av Kati som ger massage också! Nästa måndag har jag också bokat kiropraktor som kollar de hårda delarna 😉 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *