Agilityträning

Idag fick det bli en tur till klubben, vi gick en promenad och sedan träning med båda tjejerna. Lillmattes plan var att träna lite med Dizzy också, men eftersom det kom flera som ville träna så vågade hon inte. Det får bli en annan dag.

Vi hade en bra träning med båda. Extra satt fantastiskt bra i starten! Kommer jag ihåg att vara tyst i slalomet ? säger jag det minsta som liknar ”bra” (eller om någon annan gör det) så anser hon sig vara färdig ? Något vi får träna på. KF på balansen gick skapligt, men framförallt gick starten med hopp och sedan balans alldeles utmärkt idag! ?
Dizzy hade helt OK starter och bra fart, det var superkul att träna med henne idag. Hennes KF var riktigt fina, tror jag börjar hitta formen för dem. Vi borde hinna träna ett par gånger till innan tävlingen på torsdag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *