Lördagsmys och träning

Idag hade vi date med finaste Lillan och hennes matte Birgitta. Jag gjorde valet att Hedda och jag åkte lite tidigare och gick först med Dizzy och Extra för att sedan låta Flaxa gå själv med Lillan.
Flaxa fick gå i sin lina -> var på väg på spår ett par gånger men lyssnade på mitt STOPP alla gånger. Behövde inte ”dra i nödbromsen” en enda gång 🙂

Lite träning efter det. Lillan och Birgitta tränade på sitt håll och vi på vårt. Flaxa var superduktig, jätte fint på både apportering och position, fin inkallning, det som var så där var läggandet. Dels la hon sig inte ordentligt och dels så sprätte hon upp direkt – kan säga att hon inte uppskattade leran 😀
Avslutade träningen med bus och där syns hur gärna hon bär saker min lilla toka ♡ ♡ ♡

Craaaazy

Vi avslutade det hela med en promenad med alla fyra hundarna – kan säga att den blev betydligt ljudligare. Dizzy och Extra blir så skälliga och Flaxa skäller lite grann då. Denna promenad fick Flaxa gå lös ungefär halva sedan blev det koppel. Hon lyssnade och stannade på STOPP och kom på visslingar 🙂 ♡ ♡ ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *