Startklass – planer

I mina planer för Flaxa ingår att prova en för mig ny sport, lydnad. Vi har börjat pilla i momenten och idag har vi fått lite hjälp med vår träning och tips på vad jag ska tänka på och förslag på hur jag kan fortsätta.

Håller på och belönar upp position fot. Apportering är lite av en utmaning, så jag behöver belöna upp hållande till att börja med för att sedan få henne att faktiskt bära också. Läderrullen går skapligt, men apportbocken förstår hon inte vitsen med.

Fjärrdirigering, hopp, inkallning har vi också börjat med lite så smått.

Men idag var fokus på följsamhet samt apportering, detta eftersom jag behövde lite feedback på om vi är på rätt väg.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_20200108_124736-225x300.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_20200108_125021-1-300x225.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *