Dagens rallytävlingar i Enköping…

Vi startade på Lollos bana

Jag tyckte att Extra kändes bra och var på gång. Jag missade första skylten så tillvida att jag stannade innan jag sa ligg.. då satte sig  såklart Extra 😛

Men domaren var inte överens med mig och vi fick -20 poäng på skall..

Sedan var det Lottas bana

Extra kändes lite seg för att vara henne och det var inte alls samma känsla, men fortfarande bra. Även här blir det ett sitt istället för ett ligg. Överlag så upplevde jag att hon skällde mycket mer i denna bana men bara -10 för skall. Känner att jag inte blir helt klok på hur bedömningen går till 😉

Några bilder från dagens tävling

Avslutade dagen med en sväng till klubben och lite agilityträning för Dizzy och härliga skogsturer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *