Hej 2017!

Konstapel Klang tog det ganska lugnt ändå. Endast när jag fortfarande var uppe så sprang de upp och skällde (argt) på smällandet. Så fort jag gick och la mig (innan tolvslaget) så blev det tyst och lugnt och vi har sovit gott hela natten!

Vi startade året med att ta med husse och lillmatte till klubben för lite skogspromenad och rallyträning.

Lillmatte provade för första gången med Dizzy och även om positionen var mer bakochfram och runtomkring så var Dizzy knäpptyst. Däremot när jag körde med Dizzy var hon skälligare än hon varit på ett tag.

Extra hade stora problem med en skylt resten gick riktigt bra och hon var faktiskt relativt tyst. Skylten som var svår idag (igen) var sitt går runt! Det är jobbigt sa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *