Avslutning på rallyintensivkursen, rallyträning och skogen

Igår lördag var det kursavslutning på rallyintensivkursen jag och Extra gått. Första gången gick vi igenom alla skyltarna, denna gång var det dags att prova att bygga och gå en bana.
Extra är fantastiskt duktig och har så mycket vilja hela tiden! Vi har så klart lite att arbeta på, lite ”flamsiga positioner” dvs har lite bråttom, super svårt när hon ska vara still och jag ska gå runt henne. Men överlag hurra 😛

Vi hann också gå en del i skogen 🙂

Idag tog vi lite rallyträning med några träningskompisar. Då fick Dizzy vara med. Med henne blir det uppenbart att jag behöver plocka bort godis från handen för hon blir galen när jag har i handen. Massor med träning på position, hon sätter sig gärna helt i vinkel med mig när hon ska sitta. Ligg stanna kvar när jag rundar henne funkar superfint däremot.

Extra testade jag också utan godis, då plogade hon mig en del när vi gick så det behöver vi jobba på. Massor med träning på att hon ska vara still när jag rundar. Vi börjar få till 360 grader vänster.

Lyckades dock dra på mig nackspärr, så jag har varit hemma i veckan och knappt kunna röra mig. Nu börjar det äntligen släppa tack och lov! ❤

Vi har försiktigt kunna röra oss i skogen tjejerna och jag till deras oerhörda glädje och min med.

Båda tjejerna har fått massage hos Kati i veckan. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *