Vissa dagar är bara omöjliga

som när man vkanr med en känsla att man borde stanna i sängen. Idag var en sådan dag.

Säsongsavslutning på klubben med en avslutningsträningstäving och städning av boden samt undanplockning.

Jag tävlade inte utan städade bara samt tog emot vår favorit Safia som ska fä vara hos oss i helen (även om vi får se om vi täker lämna tillbaka henne 😉 ).

Städningen gick bra, hade tänkt träna lite rally efter vår promenad men så blev det inte. Istället SKRIKER Dizzy till under vår promenad och när jag vänder mig om ser jag hur en koppelhake fastnat i hennes ögonlock… Får loss den väldigt lätt och det blöder lite. Ser lite påverkat ut just nu (konstigt annars) men hon kniper inget med ögat och hennes husse såg inte vilket öga det var när vi kom hem. Men larvig matte som jag är har jag ont i magen och känner mig så himla ledsen.

Vad är oddsen för att hon ska lyckas springa in i koppelhaken när jag bär kopplen i handen och dessutom fastna med ögonlocket? Som vanligt så det allt konstigt som händer oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *