Gårdagens träning

Jätte rolig träning igår kväll. Vi byggde två olika hoppbanor och körde med startvissla, tidtagare och ”funktionärer” som yrslade runt på plan! ? Hittade banor från gångna helgen i Linköping så tack till Annika Mojanis som då var domare och hade konstruerat banorna! ?

Vi var 8 ekipage – 6 large hundar, 1 medium (Dizzy) & 1 small (Extra) så det blev ganska likt tävling ändå.
Dizzy: Första banan så körde hon lite på egen hand men inte jätte mycket. Andra banan så var hon mycket mer med mig och drog inte på något!
Extra: *Galen* Första banan – hon sprang och sprang och sprang, skällde och skällde och skällde. Vi började om och jag sa till henne att skärpa till sig.Andra banan var mycket bättre. Däcket hoppar hon fel på men är jag tydlig så blir det bra!
Nöjda och belåtna alla tre åkte vi så hem.

20151220 (6)

Idag kom jag hem när det fortfarande var ljust så vi gick i skogen till allas vår belåtenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *