Välsignade helg

Skönt med helg ibland och vi fick en toppen start på helgen med agility träning i 3 timmar med ett gäng agilitykompisar ❤
Tränade med båda flickorna, Extra lämnade spår på sin matte ?

Mitt i armvecket bet hon till – när matte var så klantig att hon sträckte ned armen UTAN en leksak i handen. Så jag få skylla mig själv!

Extra: Hon var som synes galet taggad och jobbade faktiskt riktigt bra. Tog kommandon och kämpade med lite svårare (för henne saker) dock fuskade hon flera gånger i slalom – hon hade för bråttom helt enkelt. Men fantastiskt kul träning med henne.
Dizzy: Här har jag ju varit tvungen att börja tänka. ? Dizzy har helt plötsligt börjat hitta egna linjer och tar egna initiativ på banan – jag gillar det även om det gör saker lite svårare för mig ?
Men vi börjar så sakteliga hitta tillbaka till en fungerande kommunikation på banan och detta innebär att jag kommer att kunna jobba på lite avstånd (förhoppningsvis) och att vi kommer att kunna bli snabbare! När vi hittat en gemensam kommunikationsgrund vill säga! När det blir fel har jag inte varit tillräckligt tydlig ÄVEN om jag tycker att jag var det ?
Idag njöt vi av att gå i skogen länge när det var alldeles lagom kallt! Äntligen kunde vi ta en ordentlig promenad igen!

DSC_0157
Någon hade byggt en snö mur mitt i skogen! Den passade vi på att använda för fotomodellerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *