Rackarns rygg

u är jag inne på 4:e dagen med ryggont! Men tack och lov är det på väg att ge sig! Torsdag är det träning bokat med några av tjejerna och i helgen är det tävlingar med Extra!

DSC_0339
Smilla tvättar Extra efter promenaden <3

Idag fick båda tjejerna träffa kiropraktor Eva Solstrand för uppföljning! Ska försöka skriva ned vad hon sa, även om min hjärna inte riktigt är i kopplad för fullt just nu!

Först så började hon med att titta på dem i rörelse!

Dizzy – bra påskjut, rör sig jämt och fint bra böj i halsen på en volt

Extra – rör sig jämt (när hon inte studsar 😉 ) bra böj i halsen på en volt. Helt OK påskjut

Sedan fick de ställa sig på en peanut och Eva kollade deras balans är

Dizzy – klockrent, behövde inte ställa om tassarna en enda gång inte ens när hon lyfte en tass i taget och ”puttade”, det syns knappt att hon blir puttad faktiskt så stilla står hon.

Extra –  även här mycket bra. Här syns det lite att hon blir ”puttad” men inte så att hon behöver byta ställning på tassen! Här syns det skillnad mot förra gången!

Efter det kände Eva igenom dem och behandlade där det behövdes.

Dizzy – Hade lite känningar på vänster höft bak, men inget stort. Eva behandlade och jag fick i uppgift att massera höftböjar musklerna på båda sidorna. Inte för att det var alarmerande spänt, men för att undvika att det blir det i framtiden! Dizzy fick beröm godkänt!

Hemläxa: massage, balansboll och fortsätta med stå mot träd och ryggsäck

Extra – Här var det skillnad från förra gången, denna gång var det en lite markering och Eva kände att det tog mot lite på höger höft. Lite behandling på det och även här ska jag jobba på massage – samma område.

Hemläxa: massage, balansboll och fortsätta med med att stå mot träd och ryggsäck.

Nu sover båda tjejerna gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *