Träningsdag :-)

Flaxa har fått ”gå lös” i skogen dvs hon fick gå med kopplet släpande, detta för att träna för att hon INTE ska sticka iväg på alla spår hon hittar och för att hon faktiskt ska LYSSNA när jag ropar. Vi hade en bra promenad där Flaxa var riktigt duktig! Glad glad glad!

OBS ljudligt 🙂

På planen så tränade Flaxa och jag position samt inkallning. Känslan var bra. Så det blev bara jätte kort. Bättre kort och lyckat än att fortsätta och misslyckas.
Extra så gjorde vi vår rallystart samt några rallymoment. Hon var helt TYST! Var så duktig! Så samma här avslutade när det gick som bäst! Lilla skruttan!
Dizzy också hon fick lite rallymoment hon gjorde dem jätte fint MEN med full ljudeffekt! 😀

Igår var vi till #eskilstunahundcenter och Jessica Axelsson kände igenom Flaxa och Dizzy. På Flaxa fick jag lite råd om övningar som skulle vara bra för henne. På Dizzy hittade Jessica att det smärtar på ryggen, så även här fick jag råd om vad jag kan göra sedan har jag också bokat tid för behandling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *