Kurs på klubben för @anna3vallare

Idag fick både Extra och Dizzy gå rallykurs på klubben.

Dizzy med fokus på glädje och samarbete, visade sig vara en liten rallyvesla. Så om nu matte fortsätter att vara lugn, visa rätt och dra ned tempot finns det hopp att vi faktiskt kommer att kunna tävla i rally tillsammans  ❤  Framför allt var hon glad OCH tyst! Förvisso belöning i hand hela tiden men mot slutet så naggade hon inte alls i mina fingrar ändå!

Extra då – provade lite olika saker med henne med feedback från Anna. Men så hittade vi nyckeln, jag saktade in mitt tempo (super svårt för mig). Gick långsammare och utförde alla rörelser mycket mer lugnt/långsamt och samlat Extra var KNÄPPTYST (för att vara hon 😉 )och utförde allt utan att slarva ❤ ❤ Lite nosande då hon letade efter tappade godsaker 😀

Vi avslutade med en skogstur innan hemgång och avsluta helgen med lite vila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *