Rallytävling Nybörjarklass med Extra idag

Dizzy var också anmäld men efter träningen i torsdags bestämde jag mig för att stryka henne. Det finns ingen mening att tävla om vi bara blir osams.

Bana A- ganska svår bana och som synes så skällde Extra som en galning.. Vi hade också problem med läggande… Det funkade fint på uppvärmningen 😮 Trots det fick vi 72 poäng och med det tog vi vårt tredje kvalificerande resultat och fick RLD N 🙂

Bana B var för oss mer passande. Och jag blev helt förvånad när Extra inte skällde en enda gång! Woho! Sedan fick vi avdrag för att jag styrde henne för nära en skylt och därmed så klev hon lite på den. Lite strul sedan när hon var tvungen att kolla så inte en senare skylt skulle hoppa på henne 😛 😀 Slutresultat 94 poäng 😛

Extra med sina fina rosetter 🙂

Hela gänget som klarade RLD N (från EBK) idag oc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *