Rallytävling

Idag var det då dags för tävling igen!

Dagens ritning
Jag startade med Dizzy och hon var taggad 😀
Första felet fick vi dock redan på skylt 2 – sitt, runt, sitt eller som Dizzy valde att tolka det sitt, runt, ligg 😛 😀 lika med -10. Efter det tappade jag kopplet och Dizzy började skälla ?Allt som allt -25 för skall. På skylt 12 hade Dizzy glömt bort kommandot sitt (inte heller handtecknet visst hon hur det var)???
Men ändå OK för att vara hon.


Extra då? Hon skällde till någon gång med satan i gatan vad hon var bra! 96 poäng. På skylt 13 fick vi minus två för Extra nos touchade mig och fick en stöt då blev det lite knas. Kul med resultat på antiskall träningen

Eftersom vi var ett gäng från klubben så blev det extra roligt – att dessutom alla (utom jag och Dizzy) fick kvalificerande resultat gör ju saken väldigt rolig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *