Friskvårdskontroll på Dizzy & Extra

Friskvårdskontroll på ReDog i Västerås hos Maria.

Dizzy var först ut. Maria hittade lite ömhet i muskler vf samt i ytterläge i extension höger höft (troligtvis hänger det ihop). Inga nedhopp på ett tag och därmed är all agility inställd på ett tag framåt. Ska använda klövjeväska samt en novafon för behandling hemma 🙂 Annars såg det bra ut.

Extra fick en 4-leg check också Hf 29%, Vf 28%, Hb 19%, Vb 23% – men hon har fortfarande påverkan höger fram men ömmar också vänster fram, troligtvis pga avlastning hö fram. Mjuk i ryggen och känns bra i alla leder. Ska använda novafon för behandling. Inga hopp här heller (lättare sagt än gjort 😉 )återbesök om 4 veckor för att se så att smärtan är borta.

Men det märks inget på dem i vardagen och de är pigga och glada båda två!

Nu tar vi paus från agilityn med båda och satsar på att bygga upp och må bra. Mina bästa ❤ ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *