Underbara höst

Min älskade små fluffisar ger så mycket kärlek och otroligt med tålamod. Har varit en intensiv vecka på många plan men i onsdags var det dags för lite Dizzy träning – matten är trött, stressad och har ont i hela kroppen dvs inte på sitt bästa humör! Men efter att ha fått köra ett varv på planen med Dizzy så var det dåliga humöret som bortblåst (ont i kroppen försvinner tyvärr inte så lätt 😉 ) Dizzy fortsätter att överraska på träning, förhoppningsvis hänger det i på tävlingen i helgen 🙂 Alla kontaktfält satt som en smäck, jag kan jobba på avstånd och hon bara tar det jag visar! Bästa bästa flickan ♥

Extra flickan har fått nöja sig med koppelpromenader, först idag fick hon spring löst en stund, dock under strikt kontroll och utan en massa tokbus! Funkat bra med lite vila – hon visar inte något nu utan går helt rent och allt ser fint ut ♥

Att bara kunna ta en promenad och vara med dessa stjärnor. Idag blev jag stoppad av en dam till häst. Hon undrade om jag brukade träna mina hundar, när jag svarade ja vill hon veta vad och vart 😀 Visade sig att även hon hade hundar och tyckte att mina tjejer var så himla väluppfostrade. Hälsade henne välkommen till EBK 😉 Kul att mina fina även kan imponera på andra 🙂

Eftersom veckan har varit intensiv så har vi promenerat mycket häromkring i byn. Inte mycket i skogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *