En sådan där dag idag.

En sådan där dag när saker går åt skogen. Tappade min telefon idag, gjort det ett par gånger förut och därför har ljudet varit kasst både för mig och den jag pratat med. Men allt annat har funkat och då har jag varit snål. Men idag så sprack hela skärmen och det går inte att göra något!

Så jag har varit och köpt en ny telefon, men naturligtvis är det ett annat sim kort i den ? så nu fick jag beställa det också. Under tiden har jag en gammal lur som får duga. Men då kanske jag hinner köpa ett ordentligt skydd till min nya telefon så den slipper gå samma öde till mötes :-).

Tjejerna har fått en skogspromenad med mig idag och en koppelpromenad med lillhusse. Jag har inte berättat för dem att vi egentligen skulle ha tävlat idag för då tror jag inte de skulle förlåta mig ? ?

Imorgon kör jag funktionär på en lydnadstävling men ikväll är det melodifestivalen för hela slanten – lillmatte laddar, suckar och väntar… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *