Ryggskott..

Att promenera ned hundarna i koppel när man har ont så det känns som ryggen är av på minst två ställen var så där. När en av hundarna dessutom envisas med att tvärnita framför fötterna får sagda hund finna sig i att bli kliven på. Extra höll undan väldigt fint efter det (och hon gjorde inte illa sig).

Efter lunch gjorde jag ett ryck och gick till skogen, det var tufft men var lättare att gå utan koppel i alla fall. Vi hittade ett blodigt spår, Dizzy spårade någon/några meter, men vände direkt när jag visslade! Bästa pärlan! Extra nosade på det men följde med direkt när jag fortsatte gå! Hon vill inte tappa bort sin matte någonstans ♥

Snöigt och härligt!
Igår kväll försökte jag mig på att att fota katterna tillsammans med Extra 😀 Det gick så där.

DSC_0326
DSC_0325
DSC_0324
DSC_0323

DSC_0312
DSC_0313
DSC_0321

Vi ska träna lite på det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *